A weboldal cookie-kat használ. További információk.
 • ganoderma ganoderma-text KÍNÁBAN MÁR TÖBB EZER ÉVE
  RENDKÍVÜL HATÉKONY
  GYÓGYNÖVÉNYKÉNT TARTJÁK SZÁMON.
  OLYAN GYÓGYNÖVÉNY,
  MELYNEK NINCS MELLÉKHATÁSA
  MÉG HOSSZÚ TÁVÚ HASZNÁLAT UTÁN SEM.
  JAVÍTJA A SZERVEZET ÁLTALÁNOS
  ÁLLAPOTÁT, ÖNGYÓGYÍTÓ KÉPESSÉGÉT.
 • ganoderma ONE DRAGON MODELL A TERMELÉSTŐL AZ ÉRTÉKESÍTÉSIG
  A TELJES FOLYAMATOT
  A VÁLLALAT TARTJA KÉZBEN.
 • ganoderma VÁLTSD VALÓRA AZ
  ÁLMAIDAT A DXN-NEL!
  RAGASZKODJ
  AZ EGÉSZSÉGEDHEZ!
  LÉGY ANYAGILAG
  FÜGGETLEN!
  ÉLJ MAGASABB
  ÉLETSZÍNVONALON!
  VALÓSÍTSD MEG
  ÖNMAGAD!
CSATLAKOZZON
MOST!
 

Hírlevél feliratkozás

Keresztnév:

E-mail:

Termékismertető   Üzleti lehetőség

Írja be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

Üdvözöllek az oldalamon kedves Érdeklődő!


Először is engedd meg, hogy bemutatkozzak!


Németh Eszter vagyok. Beszerzésfejlesztési tanácsadóként kis és középvállalkozóknak segítek abban, hogy felépítsék, és fejlesszék saját beszerzési rendszerüket. Megmutatom nekik, hogy milyen módszerekkel érhetik el azt, hogy ne csak az árbevételük, hanem a profitjuk is nőjön. Az első olyan kis és középvállalkozóknak szóló beszerzési szakkönyv szerzője vagyok, amely 100% gyakorlatot és 0 % elméletet tartalmaz. (Segítség! Hova tűnik a pénz a cégemből? 

 

Emellett angolnyelv tanárként dolgozom egy általános iskolában.Jogosan kérdezheted, hogy mégis mit keresek itt egyáltalán, a DXN csapatában.A történet gyökerét a néhány évvel ezelőtti életem eseményei adják. Korábban egy nemzetközi nagyvállalatnál dolgoztam beszerzési és minőségirányítási vezetőként. Minden előnyét élveztem ennek a munkakörnek, a céges kocsitól a nemzetközi kapcsolatotokon át, a jobbnál jobb szakmai és személyiségfejlesztési tréningekig. Szerettem a munkám. Természetesen, mint mindennek, ennek is megvolt az ára.


Ja, nem arra gondolok, hogy jókor voltam jó helyen, meg jó kapcsolataim voltak, és ehhez hasonló okosságok, amiket néha hallani olyanoktól, akik az eredményeidet ugyan szeretnék, de a hozzá vezető utat nem kívánják megtenni.


Mi volt akkor az az ár? Elmondom, ha esetleg magadtól nem sejtenéd: 1. Napi 12-14 óra munka (igaz, hétvégén csak 4-5), stressz, túlterheltség.
 2. Felelősségvállalás a csapatom munkájáért, akkor is, ha valaki a csapatomból elszúrt valamit.
 3. Felelősségvállalás és saját lelkiismeretemmel történő elszámolás a munkatársaimat érintő kellemetlen felsőbb vezetői döntésekért.
 4. Példamutatás kitartásból és jókedvből, akkor is, amikor körülötted már mindenkinek tele volt a hócipője
 5. Motiváltnak maradni, akkor is, amikor a környezetedben egy nehezebb helyzet miatt, már eluralkodott a pánik és a kilátástalanság
 6. Elérni, hogy a munkatársak elhiggyék, hogy van kiút, mert egyedül nem megy. A hatékony munkavégzéshez szükség van egy jól működő csapatra.
 7. Folyamatosan képezni magam, és nem elhinni, hogy én már mindent tudok. (Igen, ez néha nagy teher az embernek! J )
 8.  Lemaradni a gyerekek egy egy óvodai, iskolai programjáról, mert éppen az ország másik végén kell egy auditot levezényelned, és nincs más, aki megoldja.
 9. Szükség esetén akkor is felvenni a telefont, amikor más „normális ember” már rég alszik.
 10. Újra és újra segíteni azokat az embereket is, akik ugyan nem érdemlik meg, de a cégben dolgoznak, és az eredmény érdekében nincs más választásod.Ez csupán néhány pont volt, ami miatt már egy ideje azon gondolkodtam, hogy itt valami nagy baj van, és ideje lenne váltani. Ezért aztán a harmadik gyermekem születése után vállalkozni kezdtem. Létrehoztam egy cégvezetőknek szóló blogot és két weboldalt. Az egyik a hatékony beszerzésről, a másik a családbarát időgazdálkodásról szól. Majd megírtam azt a beszerzési szakkönyvet, amiről korábban már olvashattál. Jöttek az elismerések és a megkeresések, és én ennyi eredmény és megvalósult cél után még mindig azt éreztem, hogy jó jó, alakul a dolog, de valami még mindig hiányzik az életemből.


Olyan dolgot kerestem, amivel példát mutathatok a gyerekeimnek, és amivel segíthetek azoknak, akik segítségre szorulnak, és akik hagyják is, hogy az ember segítsen nekik.


2015 tavaszán volt egy olyan időszak az életünkben, amikor mindenkinek volt valami problémája az egészségével. Nem nagy dolgok, de arra pont elég, hogy kicsit magamba nézzek és ráébredjek, hogy bár a korábbi multis munkatempón már sokat faragtam a kevesebb néha több irányába, de ahhoz, hogy az így megtakarított időt élményekkel tudjuk megtölteni szükséges, hogy egészségesek is legyünk. Ez pedig nem megy magától. Tenni kell érte.


Elkezdtem keresni, hogy a mai tudományos kutatások alapján mit javasolnak. Sok érdekes és még érdekesebb dolgot találtam, de valahogy egyikkel sem tudtam igazán azonosulni.

Aztán egy májusi konferencián meghallgattam ">Faragóné Keserű Judit előadását, és azt éreztem, hogy végre valaki, aki elérte azt, amit én is akarok, és úgy, ahogy azt én is szeretném.


Azért azt előrebocsátom, hogy amikor a programban elolvastam, hogy mi a téma, és megláttam az MLM rövidítést a leírásban, kicsit elkeseredtem. Kizárt, hogy én a szomszédokat meg a rokonokat maceráljam, hogy vegyenek már nálam valamit és csatlakozzanak a barátságromboló meghívásos bemutatók szervezői közé azért, hogy én ezzel pénzt kereshessek.

Szóval volt némi ellenérzésem a dologgal kapcsolatban. Viszont kellemesen csalódtam. Juditot ismertem egyébként egy vállalkozói csoportból, és nagyon szimpatikus volt a segítőkészsége és a pozitív hozzáállása, ami minden szavában benne volt.


Az előadása pedig nagyon hiteles, és hihető volt. (Egyébként tudtad, hogy a  DXN szó a kínai DEXIN kifejezésből származik és megbízhatóságot, becsületet, és erényt jelent?) A bizonyítékokat pedig nehéz lett volna megcáfolni.

Röviden, felkeltette az érdeklődésemet. Egy dolgot határoztam el, hogy utánanézek a dolognak. Korábbi minőségirányítási vezetői munkakörömnél és tapasztalatomnál fogva, remekül értek ahhoz, hogy megtaláljam a rendszerekben a hibát. Így aztán 3-4 hetet áldoztam rá, hogy minden fellelhető fórumon, interneten, magyar, angol és német nyelven végignézzem, hogy mit lehet tudni a DXN-ről és a ganodermáról.


Engem lepett meg a legjobban, hogy nem találtam hibát a rendszerben, és a termékek is rendelkeztek mindazokkal a tulajdonságokkal, amiket kerestem.


Rá kellett ébrednem, hogy ezzel a rendszerrel elérhetem azt, amit szeretnék.


 • Több szabadidőt, amit a gyerekeimmel tölthetek
 • Jobb egészséget magamnak és a családomnak
 • Eredményeken alapuló jövedelmet, a barátságokon és haverságon alapuló vállalati bérezés helyett.

 Ezért aztán egy új feladatkörrel bővítettem a saját munkaköri leírásomat. Azoknak  szeretnék segíteni, akik több, egészségesen eltöltött időt szeretnének a családjukkal tölteni, és nem csak a céges íróasztalukon álló családi fotókon szeretnék látni a családjukat.


A DXN termékválasztékának köszönhetően mindazok megtalálják a számításukat, akik


 • egészségesebben szeretnének élni
 • és ezért hajlandóak tenni is.Ha csak az egészségeden szeretnél javítani, nézz körül a webáruházban a termékek között.


A vállalkozás része olyan embereknek való, akik szeretnek másoknak segíteni, és hajlandóak tenni azért, hogy jobb életet élhessenek. Ha te sem félsz attól, hogy igyál egy egészséges kávét naponta, és a jó tapasztalataidat elmondd azoknak, akik megkérdezik tőled, és fontos számodra, hogy egy jó csapathoz tartozz, akik segítenek, ha problémád adódik, akkor csatlakozz hozzánk. Figyelem! Ez a lehetőség  nem való azoknak az embereknek, akik féltékenyek a tudásukra és a világ minden kincséért sem osztanák meg azt másokkal. Ha szeretsz segíteni és tanulni, olvasd el, hogyan tudsz csatlakozni hozzánk!Ha van olyan kérdés, ami még mindig a fejedben motoszkál a témával kapcsolatban írj nekem az alábbi email címre: nemeth.eszter.dxn@ertekesido.hu

Köszönöm, hogy velem tartottál!


Szép napot kívánok neked!Németh Eszter

Star Agent

DXN 300PPV Klubtag 2016 június óta

DXN Facebook Share Megosztás Facebook-on